Projecte per adaptar l’espai públic situat al xamfrà del carrer del Vent – davant del poliesportiu

23/01/2024 | Ajuntament, Esports, Via pública

L’Ajuntament de la Pobla de Montornès aprova del projecte per adaptar l’espai públic situat al xamfrà del carrer del Vent -davant del poliesportiu i al costat de l’església de Santa Maria- en una nova plaça adaptada per a la gent gran, amb diversos equipaments biosaludables per tal de facilitar l’envelliment actiu i millorar la qualitat de vida afavorint hàbits de vida saludable i participativa. Aquest projecta ha estat redactat l’equip tècnic de la Unitat d’Assistència Tècnica-Arquitectura Municipal (SAM) de la Diputació de Tarragona.

En aquest projecte es fa palesa la voluntat de l’ajuntament de preservar el cup existent en el subsòl ja que es procedeix a la il·luminació per tal de permetre la seva observació des de la plaça.

Aquests tipus de cup de base circular i amb sostre de volta de ceràmica era molt típic a les cases de la Pobla, i es destinava a la producció de vi.

El projecte presenta un pressupost d’execució de 51.572,20€ i es sol·licitarà una subvenció a la Diputació del 98% del preu d’adjudicació.