La corporació municipal

Francesc Larios i Mercadé

Francesc Larios i Mercadé

Grup Municipal d'ERC

Alcaldia

Hisenda i Rendes, Règim Intern, Secretaria i Padró, Personal, Seguretat Ciutadana, Protecció Civil, Relacions Institucionals, Urbanisme, Habitatge, Patrimoni, Turisme, Promoció econòmica, Comerç, Polítiques actives d’ocupació i Promoció econòmica.

President del Consorci Baix Gaià Turisme

+info

Nascut a la Pobla de Montornès l’abril de 1980. Net dels masovers de Mas Mercader, manté gran part de la seva família al municipi. Va estudiar empresarials a la URV de Reus. Certificat com a formador de formadors per la Deutsche Handelskammer. Posteriorment va continuar la seva formació en diferents disciplines com: negociació, lideratge i gestió d’equips, programació neurolingüística i Coaching.

En l’àmbit professional, des de l’any 2010 treballa de directiu en el sector de l’alimentació, exercint diverses funcions com l’elaboració de projectes i la direcció de personal. Anteriorment havia desenvolupat diferents càrrecs en vendes i en diferents sectors, com el farmacèutic i la formació empresarial.

Sempre ha tingut un lligam molt proper amb l’esport, primer amb l’atletisme i després amb el futbol, jugant molts anys amb la Pobla, tant a futbol sala com a futbol 11, essent el darrer capità de l’equip. Actualment practica l’atletisme per la muntanya i els escacs.

Gemma Barceló Solé

Gemma Barceló Solé

Grup Municipal d'ERC

Primera tinent d’alcalde

Educació, Cultura, Benestar animal, Noves tecnologies i comunicació, Infància i família, Joventut i lleure, Transparència i participació ciutadana.

+info

Nascuda a la Pobla de Montornès el 1983.
Diplomada en Magisteri d’Educació Primària per la Universitat Rovira i Virgili (2004) i Llicenciada en Psicopedagogia per la Universitat Rovira i Virgili (2006).

Treballa a l’escola pública des de l’any 2005. Actualment és mestra de Primària a l’Escola Salvador Espriu de Roda de Berà, on ha ocupat diversos càrrecs de coordinació.

Ha estat durant 12 anys jutgessa de pau de La Pobla de Montornès, càrrec que va haver de deixar per incompatibilitat amb la regidoria municipal. Actualment forma part de la junta de l’Associació Pessebre Vivent de la Pobla de Montornès.

Ignasi Solano i Castelló

Grup Municipal d'ERC

Segon tinent d’alcalde

Festes, Medi Ambient i Sostenibilitat, Camins i entorns rurals i Enllumenat públic.

+info

Té 53 anys, electricista de professió, és empresari. Actualment és vicepresident del Pessebre Vivent de la Pobla de Montornès i va ser membre de la Comissió municipal de Festes. També va jugar de futbol al club local.

Josep Maria Santamaria Puig

Josep Maria Santamaria Puig

Grup Municipal Centrats per la Pobla

Tercer tinent d’alcalde

Salut, Gent gran, Agricultura i Memòria històrica.

+info

Títol extraordinari de Medicina Facultat de Medicina de Valladolid 1970, va ser director de la Residencia Universitària Hispano Americana de Valladolid 1967.

Professor de Microbiologia a la Facultat de Medicina de Valladolid i Barcelona Cultural (1970-1975) i de Medicina preventiva i social a la URV 1986. Cap de Laboratori a l’Hospital Joan XXIII (1972).

Ha estat alcalde de la Pobla de Montornès entre els anys 2007-2008 i 2011-2019. Va ser regidor a l’oposició entre els anys 2008 i 2011. Cap de la Sectorial de Sanitat de CIU a Tarragona 1995. Diputat a la Diputació de Tarragona (2015-2017) i conseller del Consell Comarcal del Tarragonès (2017-2019).

Vanesa Blanco Inchaurraga

Vanesa Blanco Inchaurraga

Grup Municipal d'ERC

 

Esports i gestió d’instal·lacions esportives, Activitats esportives, Serveis socials, Polítiques d’igualat de gènere i LGTBI, Associacionisme, Mercat i fires, Mobilitat i transport i Llicències d’activitats.

+info

Nascuda a Barcelona l’1 de febrer del 1976, viu a la Pobla de Montornès des del 2003. Vinculada a l’esport des de sempre, practicant sobretot futbol sala.

Durant molts anys ha estat relacionada amb l´Escola Municipal, a través de la Biblioteca, l’AMPA, el Consell Escolar o simplement com a encarregada dels pares durant el curs.

Ha treballat molt de cara al públic en diversos llocs de treball, a l’empresa Repsol, una autoescola i el sector de les assegurances. També ha treballat en el sector d’arts gràfiques i ha administrativa en una empresa de construcció i autònoms.

Li encanta la lectura i tot el que tingui a veure amb llibres. Actualment és mestressa de casa, amb dos fills nascuts a la Pobla de Montornès i segueix molt vinculada a l’escola.

Ivan Garcia Pérez

Ivan Garcia Pérez

Grup Municipal Centrats per la Pobla

 

Serveis municipals, Manteniment de parcs i jardins, Manteniment i gestió d’edificis municipals, Manteniment d’instal·lacions esportives, Neteja pública, Xarxa de clavegueram, Xarxa d’abastament d’aigua, Cementiri, Via pública i Recollida de residus sòlids urbans.

+info

Nascut a el Puerto de Santa María el 1977. Ha treballat en un empresa pròpia de  fabricació i instal·lació d’ozó per a tractaments ambientals, aigua potable no mineral i aigües residuals i una altra d’instal·lació i d’EDAR a Vallformosa, Caves Nadal, Cades.

Ha treballat com a tècnic de medi ambient, recuperació de metalls preciosos, galvàniques i cromat ras a l’empresa Ambiona i ha estat a instal·lador i formador a l’Estat espanyol i República Dominicana d’equips de potabilització compactes i osmosi inversa per a la indústria farmacèutica a l’empresa Corsa.

A Kuadrotek ha estat oficial de primera electricista, instal·lació i muntatge de zero, modificació i rectificació de quadres elèctrics, instal·lació de quadres a Volkswagen Navarra, Bank Caixa Barcelona, Metro de Barcelona L7-L8, EDAR de Monistrol, Palau de conferències de Reus

Daniel Escuredo Guillén

Daniel Escuredo Guillén

Grup Municipal AM-PM

Sandra Tarrascó Pellisé

Sandra Tarrascó Pellisé

Grup Municipal AM-PM

Yolanda Sayago Pérez

Yolanda Sayago Pérez

Grup Municipal AM-PM

Pedro Maestre Martín

Pedro Maestre Martín

Grup Municipal de Podem Veïnes

+info

Nascut a Palma del Río (Córdoba) el 1960, viu des de de fa anys a la Pobla de Montornès. Va estudiar EGB al Colegio Público de Peñaflor Vega del Guadalquivir (Sevilla). Es va formar en soldadura de fil continu i TIG, a més d’un curs de cuina a l’Escola “Mi Chef”. Va treballar entre els anys 1979 i 1983 com a operari de taller als Talleres Mecànics Tecno a Cerdanyola del Vallès i de 1983 a 2002 va ser cap de personal a Metal-Vallès, a Moncada i Reixac.

Entre 1990 i 1993 va ser cuiner-cap de cap de setmana al Restaurant Cal Pastoret de Cerdanyola del Vallès. Des de 2002 fins a l’actualitat és gerent i cuiner a la Rostisseria Can Pedro al Castell de Montornès.

Entre els anys 2011 i 2015 va ser regidor del grup municipal d’AM-PM a l’Ajuntament de la Pobla de Montornès.

Félix Lillo Ruiz-Tagle

Félix Lillo Ruiz-Tagle

Regidor no adscrit

+info

Va néixer a Santiago de Xile i va estudiar a l’Acadèmia Studium. Va treballar a Telefunken com matrisser, tècnic en muntatge d’ascensors i escales mecàniques a l’empresa Otis.

Actualment és president de l’Associació d’Artesans de Catalunya (AMAC), representant al Patronat de Turisme de Torredembarra, com a president de de l’Associació d’Artesans.

Exregidor del PP, actualment és regidor no adscrit. Viu des de fa uns quants anys a la Pobla de Montornès.

Balanç municipal

balanç pobla montornes