La corporació municipal

Francesc Larios i Mercadé

Francesc Larios i Mercadé

Grup Municipal d'ERC

Alcaldia

Hisenda i Rendes, Personal, Contractació, Règim Intern, Secretaria i Padró, Seguretat Ciutadana, Protecció Civil, Relacions Institucionals, Governació i transparència.

Dedicació: 75%

Sou net mensual: 1.950€

+info

Nascut a la Pobla de Montornès l’abril de 1980. Net dels masovers de Mas Mercader, manté gran part de la seva família al municipi. Va estudiar empresarials a la URV de Reus. Certificat com a formador de formadors per la Deutsche Handelskammer. Posteriorment va continuar la seva formació en diferents disciplines com: negociació, lideratge i gestió d’equips, programació neurolingüística i Coaching.

En l’àmbit professional, des de l’any 2010 treballa de directiu en el sector de l’alimentació, exercint diverses funcions com l’elaboració de projectes i la direcció de personal. Anteriorment havia desenvolupat diferents càrrecs en vendes i en diferents sectors, com el farmacèutic i la formació empresarial.

Sempre ha tingut un lligam molt proper amb l’esport, primer amb l’atletisme i després amb el futbol, jugant molts anys amb la Pobla, tant a futbol sala com a futbol 11, essent el darrer capità de l’equip. Actualment practica l’atletisme per la muntanya i els escacs.

Chelo López-Ibarra Gavira

Grup Municipal d'ERC

Primera tinent d’alcalde

Festes, Fires, Educació. Gent gran, Participació ciutadana, Salut i Noves tecnologies.

Retribucions per assistència a juntes i plens: 800€ nets al mes aproximadament.

+info

Daniel Guillén Altimira

Grup Municipal d'ERC

Segon tinent d’alcalde

Urbanisme. Infància i família, Medi ambient i sostenibilitat, Enllumenat públic, Recollida de residus sòlids urbans, Serveis municipals i neteja pública, Manteniment de parcs i jardins i Xarxa de clavegueram i d’aigua.

Retribucions per assistència a juntes i plens: 800€ nets al mes aproximadament.

+info

Èric Vicens Segalà

Grup Municipal d'ERC

Tercer tinent d’alcalde

Esports, Gestió d’instal·lacions esportives, Activitats esportives, Gestió d’edificis municipals. Manteniment d’instal·lacions esportives, Camins i entorns rurals i Agricultura.

Retribucions per assistència a juntes i plens: 800€ nets al mes aproximadament.

+info

Nascut a Tarragona el 1991. Net i fill de poblencs, resideix actualment a la Pobla.Graduat en fisioteràpia (2014-2018) per la Fundació Universitària del Bages. Combina la feina al seu centre com a fisioterapeuta amb la política municipal.Anteriorment, ha rebut formació com a monitor de fitness i entrenament personal. Ha treballat a diversos gimnasos entre el 2009 i 2013, concloent aquesta etapa amb l’obertura del seu propi gimnàs al centre de la Pobla de Montornès.En l’àmbit esportiu sempre ha estat vinculat a la força i aixecaments de potencia. Entre el 2014 i el 2020 ha arribat a participar en l’atleta més fort d’Espanya i l’atleta més fort de la península (celebrat a Porto l’any 2016). Actualment, s’ha especialitzat en l’exercici press banca resistència on ha aconseguit un Europeu i un mundial entre el 2021 i 2023.

Nadine Osaer Ferrés

Grup Municipal d'ERC

 

Cultura, Igualtat de gènere i LGTBI, Associacionisme, Comunicació, Via pública, Mobilitat i transport, Benestar animal, Mercat municipal i Serveis socials.

Dedicació: 75%

Sou net mensual: 1.400€

+info

Nascuda a Tarragona l’any 1993, és una professional amb una sòlida formació en administració. Després d’haver completat els seus estudis, ha dedicat una part significativa de la seva carrera al sector de la construcció, on ha exercit tasques variades com ara logística, atenció al client i administració, així com la coordinació d’obres i equips de treball.Amb una passió ardent pel teatre, ha cofundat amb èxit la companyia de teatre Daltabaix a la Pobla de Montornès, una iniciativa que reflecteix la seva devoció per les arts escèniques i la narrativa teatral.Més enllà de la seva carrera professional i artística, destaca pel seu compromís amb la defensa dels drets socials. Amb una participació activa en diverses plataformes, ha dedicat temps i esforços a contribuir al benestar i la igualtat social.Amb dues passions definidores, el teatre i l’impuls de contribuir al bé comú, aporta una combinació d’habilitats pràctiques, compromís sincer i creativitat a la seva comunitat.

Esther Giralt Cabrerizo

Grup Municipal d'ERC

 

Turisme, Promoció econòmica i comerç, Polítiques actives d’ocupació, Llicències d’activitat, Joventut i lleure, Cementiri i Protocol i Memoria històrica.

Dedicació: 50%

Sou net mensual: 800€

+info
Yolanda Sayago Pérez

Yolanda Sayago Pérez

Grup Municipal AM-PM

Joan Domingo Egea

Joan Domingo Egea

Grup Municipal AM-PM

Daniel Escuredo Guillén

Daniel Escuredo Guillén

Grup Municipal AM-PM

Eva María Ruiz Paredes

Grup Municipal d'AM-PM

Félix Lillo Ruiz-Tagle

Félix Lillo Ruiz-Tagle

Grup municipal del PP

+info

Va néixer a Santiago de Xile i va estudiar a l’Acadèmia Studium. Va treballar a Telefunken com matrisser, tècnic en muntatge d’ascensors i escales mecàniques a l’empresa Otis.

Actualment és president de l’Associació d’Artesans de Catalunya (AMAC), representant al Patronat de Turisme de Torredembarra, com a president de de l’Associació d’Artesans.

Exregidor del PP, actualment és regidor no adscrit. Viu des de fa uns quants anys a la Pobla de Montornès.

Balanç municipal

balanç pobla montornes