Salutació de l’Alcalde

Benvolguts veïns i veïnes,

Em plau donar-vos la benvinguda al nou web de l’Ajuntament de La Pobla de Montornès. Amb aquesta nova versió s’han revisat i reestructurat els continguts de manera que siguin més accessibles i entenedors per tothom, amb la finalitat de què sigui una eina còmoda i ràpida i que es converteixi en punt de referència per a tots els poblencs i poblenques.

Per altra banda, per totes aquelles persones que no coneixen La Pobla de Montornès o volen visitar el nostre municipi, pretén ser una eina per tal d’obtenir la informació dels llocs d’interès, rutes, serveis i associacions. El municipi de la Pobla de Montornès presenta una estructura molt dispersa, que dificulta la distribució de la informació. Les tecnologies de la informació i la comunicació ens proporcionen un seguit d’eines que ens permeten tenir tota la informació a l’instant i des de qualsevol lloc.

Volem ser més transparents, volem que tingueu més informació i volem que participeu de les coses que es fan i passen al nostre municipi. Per aquest motiu al web hi trobareu informació de tota mena: des d’informació sobre els pressupostos municipals o les activitats culturals que es fan, fins a les biografies dels regidors, així com el meu correu personal i els de la resta de membres de l’equip de govern i també de de l’oposició.

Tant si és la primera vegada que us connecteu, com si ja en sou usuaris habituals, esperem que feu les aportacions necessàries per continuar millorant, i sobretot, perquè aquesta eina sigui útil per tothom i cada cop sigui més fluida i eficaç. Vivim en un entorn immillorable, on podem gaudir del paisatge, de la tranquil·litat de viure encara en un poble petit, de la proximitat de les persones i on el vostre Ajuntament, cada dia, pas a pas intenta millorar i establir els millors canals de comunicació i diàleg amb tots vosaltres. Benvinguts a la Pobla de Montornès, benvinguts a casa vostra!

Ben cordialment,

Francesc Larios i Mercadé
Alcalde de la Pobla de Montornès