La nova pista de pàdel de la Pobla de Montornès entra en funcionament aquest 15 de gener

15/01/2024 | Esports

Des d’aquest dilluns 15 de gener, la Pobla de Montornès disposa d’una pista de pàdel. Fins el proper 29 de febrer, l’accés a la pista serà gratuït. Les sessions es poden reservar mitjançant l’aplicació Apunta’t.

L’Ajuntament de La Pobla de Montornès vol fomentar la pràctica de nous esports al municipi i per aquest motiu ha substituït l’antiga pista de tenis per una pista de pàdel. Son molts els veïns i les veïnes que actualment es desplacen a altres municipis a jugar a pàdel i amb la construcció de la primera pista de pàdel es vol donar resposta a una demanda creixent d’un esport que dia rere dia guanya adeptes.

D’aquesta manera, el municipi poblenc disposarà d’un complex esportiu integrat pel poliesportiu, la piscina, la pista de pàdel i properament un nou parc de cal·listènia.

En aquest sentit, aquesta és la primera pista de pàdel de les quatre previstes instal·lar al municipi poblenc, que s’emplaçaran a la Zona Esportiva Municipal un cop finalitzades les obres de legalització de l’equipament esportiu.