Es congelen les taxes i impostos municipals per al 2023

23/10/2022 | Hisenda


L’equip de govern de l’Ajuntament de la Pobla de Montornès congela les taxes i impostos municipals, com ja va fer l’any 2021 i 2022, per al 2023. D’aquesta manera, el canvi d’any no suposarà un encariment dels impostos, taxes i preus públics que cobra l’Ajuntament de la Pobla de Montornès i que afecten a la majoria de ciutadans, com l’IBI o la recollida d’escombraries, entre d’altres.

A més, per al 2023 s’incorpora una nova bonificació del 50% de la quota de l’impost sobre vehicles de tracció mecànica pels titulars dels vehicles elèctrics i híbrids, continuant així la línia d’actuació que té com a eix central apostar per les energies renovables, ja que es vol promoure la sostenibilitat com un element vertebrador del municipi.

En aquest sentit, l’any 2021 es va introduir una bonificació potestativa del 50% de la quota íntegra de l’impost sobre béns immobles (IBI) per aquells habitatges que disposin d’instal·lacions d’autoconsum amb energia solar fotovoltaica.
La gestió econòmica dels últims anys en permet no augmentar la pressió fiscal als poblencs i poblenques a l’hora que continuem portant a terme potents inversions que són necessàries per al nostre municipi.