Campionat del Mediterrani de Powerlifting a la Pobla

27/01/2022 | Esports

Aquest darrer cap de setmana de gener, la Pobla de Montornès acollirà el Campionat del Mediterrani de Powerlifting al poliesportiu municipal, organitzat per l’associació Espanyola de Powerlifting i amb la col·laboració de la regidoria d’Esports de l’Ajuntament de la Pobla de Montornès.

El campionat es durà a terme sota un estricte protocol amb diversos accessos i mesures de seguretat i higiene pels esportistes per part de la federació.

Pel que fa al públic, tot i que el PROCICAT permet un aforament del 100% en activitats esportives, des de l’ajuntament hem limitat l’aforament al 50% per aquesta activitat.

Les darreres inversions realitzades al poliesportiu (substitució de la porta principal, renovació de l’enllumenat i canvi de la coberta) obren la porta a què les instal·lacions donin servei, a més dels poblencs i poblenques, a diferents esdeveniments més enllà de les fronteres municipals, posicionant la Pobla de Montornès com a referent.