L’Ajuntament de la Pobla de Montornès renova el patrocini al pilot Gerard Bailo

08/01/2021 | Esports

Amb l’acte de signatura, en el qual hi han estat presents, l’alcalde, Francesc Larios, i la regidora d’Esports, Vanesa Blanco, l’Ajuntament de la Pobla de Montornès ha renovat el contracte de patrocini al pilot local Gerard Bailo.

D’aquesta manera, Bailo lluirà l’escut de la Pobla de Montornès al casc i al mono en els campionats que disputi aquesta temporada 2021. A més, el nom de la Pobla de Montornès sortirà associat a ell en els diferents esdeveniments esportius que participi el pilot de dirt track.

Gerard Bailo és l’actual campió del British Flat Track, ja que es s’hi va imposar el 2019 i l’any passat no es va disputar a causa de la Covid-19. A partir del mes de maig començarà la defensa del títol si l’evolució de la pandèmia ho permet.