El Govern congela tots els impostos i taxes per al 2021

17/12/2020 | Hisenda

El Govern Municipal ha confirmat la congelació de les ordenances fiscals per al 2021, inclòs l’Impost de Bens Immobles (IBI), que és el tribut que aporta més ingressos directes a les arques municipals. I ho ha fet atenent a l’impacte que la crisi del coronavirus té en tots els nivells de la societat. El canvi d’any no suposarà un encariment dels impostos, taxes i preus públics que cobra l’Ajuntament de la Pobla de Montornès.

Bars i restaurants es continuaran beneficiant de la supressió de la taxa per l’ocupació de la via pública amb taules i cadires que es va decidir en plena primera onada de la pandèmia.

També s’està definint una nova bonificació fiscal amb la qual tots aquells immobles que instal·lin sistemes d’aprofitament solar al seu habitatge, puguin demanar una bonificació de la taxa de la llicència urbanística de fins al 75% i una bonificació en l’Impost de Béns Immobles de fins al 50%.

Tot i la congelació de les taxes, el pressupost per al 2021 serà més alt que el d’enguany a causa de les subvencions demanades per les diferents regidories que ens permetrà seguir amb les inversions necessàries al nostre municipi.