S’instal·la una caseta al pati de l’escola gràcies a la recaptació pel Parc de Nadal

15/03/2020 | Educació

El Parc de Nadal municipal -en el qual hi van participar diverses entitats- va destinar la recaptació d’enguany -obtinguda a partir de la venda de números per diferents sorteigs- a l’Associació de Mares i Pares d’alumnes (AMPA) de l’Escola Els Ametllers.

Per tots/es és coneguda la importància del pati de l’escola com a espai educatiu i de contacte amb la natura. És el principal espai de joc i moviment que tenen els infants durant la jornada escolar, a part de que també s’hi desenvolupen bona part de les interaccions socials entre iguals i els descobriments autònoms. Per aquests i molts motius més l’AMPA ha valorat la necessitat de comprar una caseta que ja s’ha instal·lat al pati d’Educació Primària del centre i amb la qual els més petits s’ho passen d’allò més bé.