Càsting obert per a ‘Siluetes’ – Projecte Subvencionat pel Pacte d’estat 2023 contra la Violència de Gènere

22/04/2024 | Dona

Us convidem a formar part del projecte “Siluetes”, una iniciativa emocionant per destacar les veus i les històries de les dones del nostre municipi.

Estem buscant dones interessades a compartir les seves experiències, punts de vista i reflexions sobre la violència de gènere, en un esforç per proporcionar una perspectiva local i rellevant sobre aquesta qüestió.

El projecte “Siluetes” consistirà en entrevistes en vídeo amb les participants seleccionades, les quals seran difoses a la web de l’Ajuntament de la Pobla de Montornès per ser compartides amb la comunitat.

Per donar-li un toc visual únic, les siluetes de les participants seran impreses en vinil, acompanyades d’un codi QR per facilitar l’accés a les seves entrevistes.

A més, les siluetes es distribuiran estratègicament per la nostra localitat, creant un itinerari visual i interactiu per als residents del municipi, fomentant la reflexió i la sensibilització entorn de les qüestions de gènere.

Si voleu ser part d’aquest projecte, us preguem que ompliu el formulari disponible a l’ajuntament. Això us permetrà registrar-vos per al càsting i facilitarà el procés de selecció de participants.

Aprofiteu aquesta oportunitat per donar veu a la vostra història i formar part d’un projecte que contribueix a la lluita contra la violència de gènere i promou la igualtat a la nostra comunitat.