El novembre del 2023, Càritas Torredembarra i l’ajuntament de la Pobla de Montornès van arribar a un acord per posar en marxa el servei bon dia al nostre municipi.

13/03/2024 | Salut

Aquest servei, que es va iniciar l’1 de desembre, consisteix a fer una trucada telefònica diària (de dilluns a divendres) als veïns i veïnes de la Pobla que ho han sol·licitat i que té com a objectiu donar suport a les persones grans, amb sentiment de solitud i amb risc d’exclusió social, amb la finalitat de fer un seguiment de la seva situació, informant i donant tranquil·litat als seus familiars.

Aquest servei ofereix, puntualment, visites a domicili, acompanyament al metge, a comprar, etc., tot procurant ajudar l’usuari en tot el possible.

Per poder ser-ne beneficiari d’aquest programa, cal que els mateixos interessats o els seus familiars es dirigeixin directament a l’ajuntament de la Pobla de Montornès per tal d’omplir el formulari.

Coneixedors de la dificultat que aquesta informació arribi a tota la gent que pot estar interessada en aquest servei, des de l’ajuntament de la pobla de Montornès hem adreçat una carta amb la informació del servei i el corresponent formulari a tots els veïns i veïnes majors de 85 anys, i de forma progressiva, ho anirem enviant a les diferents franges d’edat fins a arribar als 65 anys, edat mínima per apuntar-se al servei Bon dia.

D’altra banda, es programarà una formació per a tots els voluntaris i voluntàries que vulguin participar en aquesta iniciativa.

Els interessats en el voluntariat ho han de comunicar a l’ajuntament (tel. 977 64 80 12 o al correu electrònic ajuntament@lapoblademontornes.cat)