L’Ajuntament adjudica el projecte de millora de pavimentació i serveis del passeig de l’Estació

12/03/2024 | Obres

L’Ajuntament adjudica a l’empresa SERVEIS I MANTENIMENTS SERVIAL S.L el projecte de millora de pavimentació i serveis del passeig de l’Estació per un import de 331.391,45 €.

El projecte va més enllà de la millora del paviment, aixecat en molts punts del passeig, si no que també contempla una millora de l’estètica i funcionalitat del passeig, fent que tot el recorregut de les dues voreres existents sigui adaptat a la normativa de barreres arquitectòniques.També té com a objectiu adequar la sortida del vial de l’escola i reordenar la zona de la cruïlla del passeig de l’Estació amb el carrer Garbí i el camí de l’Escorxador.

Aquest projecte inclou també una nova zona de jocs infantils al costat de l’escola, amb els que donarem un nou espai pels nostres infants a l’hora que eliminarem un punt conflictiu a l’entrada i sortida de les classes.
L’inici de les obres està previst després de Setmana Santa.