El diumenge 5 de març pintarem un mural a l’exterior de l’escola Els Ametllers

28/02/2023 | Infantil

Aquest proper diumenge 5 de març portarem una noca activitat infantil a la Pobla de Montornès: pintarem un mural a l’exterior de l’escola Els Ametllers.

Aquest taller es repartirà en tres parts. La primera sessió començarà el divendres 3 amb una breu explicació a l’escola de la feina de l’il·lustrador i del procés de passar del full en blanc a la idea i als esbossos que compondran l’obra final. A més s’ensenya els diferents materials amb els quals treballa un il·lustrador i els que faran servir per al pintat del mural.

La segona sessió serà el diumenge 5, en què les famílies pintaran part del mural, conjuntament amb l’il·lustrador, que tindrà el material tot preparat (pintura, pinzells, aigua, draps, cartó a terra…) i el mural marcat (dibuixat).

La tercera part es realitzarà amb alumnes de l’escola i un cop acabades les sessions l’il·lustrador acabarà la feina començada pels alumnes intentant respectar al màxim la feina feta per ells, donant un acabat professional però amb la identitat pròpia dels alumnes.

Treballarem amb pintura acrílica ecològica Titan o similar amb base aigua, evitant així dissolvents o similars.