Aquest dissabte dia 11 de febrer celebrem el Carnaval a la Pobla

09/02/2023 | Festes

Després de tres anys tornarem a gaudir del Carnaval de la Pobla de Montornès i ho farem amb un recorregut més ampli al llarg del passeig de l’estació. La rua començarà al retomb del Carro i recorrerà el passeig de l’Estació fins a arribar a les escoles, es donarà el tomb i baixarà fins a l’alçada del Poliesportiu, on hi haurà una zona habilitada per les carrosses en el vial que va des de la perruqueria Maria Pilar fins a l’Estanc.

La zona reservada per les carrosses i el carrer del vent estaran tancats a la circulació de 18.00  a 03.00 hores i tampoc podrà haver-hi vehicles estacionats.

Hem habilitat dues rutes alternatives al passeig de l’estació durant el temps que romandrà tancada a la circulació per la rua. Una per anar direcció a Torredembarra i l’altre, de pujada, per anar en direcció a les urbanitzacions del Castell i Flor de l’Ametller i, d’aquesta manera, no generar cap cua de vehicles durant el transcorregut de la rua.