Surten a licitació les obres per a la remodelació i modernització de la plaça de la Bassa

21/12/2022 | Obres

Les obres del projecte de remodelació i modernització de tota la plaça de la Bassa han sortit a licitació. El projecte planteja ampliar la zona d’ús de les terrasses i ordenar-ne els accessos. La modificació i configuració tant de les terrasses (bancals) com dels accessos també es planteja tenint en compte l’accessibilitat de les persones amb mobilitat reduïda.

Aquesta remodelació permetrà treure més profit a la plaça de la Bassa i fer-la molt més eficient de cara a les festivitats i resta d’activitats, ja que ens permetrà utilitzar l’escenari per a totes les actuacions i també inclou un vestidor-magatzem que ens estalviarà llogar-ne un de mòbil.

La plaça de la Bassa és un espai emblemàtic de la Pobla de Montornès. Antigament, s’hi ubicaven els antics rentadors públics que feien servir l’aigua d’una gran bassa que recollida l’aigua de pluja, i que dona nom al lloc.

Els antics rentadors es van traslladar l’any 1954, i des de llavors aquest espai ha estat objecte de diverses actuacions, fins a convertir-se en l’espai lúdic esportiu que és actualment.