Surt a licitació la primera fase del Centre Cultural

05/11/2022 | Cultura

Ha sortit a licitació la primera fase de reforma i adequació de l’edifici de les antigues escoles en un centre cultural. Aquest nou equipament disposarà de diferents espais repartits en els més de 200 metres quadrats, com la nova biblioteca pública, que durà el nom de Neus Català i formarà part de la xarxa de biblioteques del Baix Gaià i de la xarxa de biblioteques de la Generalitat de Catalunya.

L’antiga escola es convertirà en un espai polivalent que vol esdevenir un punt de trobada, tant per joves com per adults, així com un indret on realitzar exposicions i conferències, entre d’altres activitats socials.

El govern de la Pobla de Montornès aposta per dinamitzar la cultura com element distintiu del municipi. En aquest sentit, la reforma i adequació de l’edifici de les antigues escoles vol contribuir en assolir aquest objectiu.

Aquesta reforma té una subvenció del Pla Únic d’Obres i Serveis de Catalunya (PUOSC) del 80%.