El Mercat setmanal es mou!

16/09/2022 | Comerç

A partir d’aquest dissabte, 17 de setembre, el Mercat setmanal de la Pobla de Montornès es trasllada a l’espai de davant de l’escola Els Ametllers.

Fins ara el mercat es situava a l’Avinguda Catalunya i a l’aparcament del mateix carrer, ja que disposàvem d’un altre aparcament de terra molt pròxim. Un cop finalitzat el contracte amb l’Ajuntament d’aquest terreny i la no voluntat de prologar-lo per part del propietari, hem buscat una nova ubicació pel mercat setmanal.

Aquesta nova ubicació és ampla i còmode, tant pels paradistes com per als clients i no condiciona als poblencs i poblenques en la mobilitat i l’aparcament dels dissabtes. A més a més, els clients que es desplacin en cotxe al mercat, disposaran de l’aparcament asfaltat de l’antiga estació just al costat.

Aquesta nova ubicació ens permetrà:

– Donar un millor servei

– Tenir un mercat sense la necessitat de realitzar talls de carrers

– Eliminar la prohibició horària a l’aparcament de l’Avinguda Catalunya

– Millora de mobilitat del carrer Sant Antoni i Avinguda Catalunya