Comencen les obres per millorar i adequar les instal·lacions del ZEM

23/08/2022 | Obres

S’inicien les obres de millora i adequació de les instal·lacions del ZEM (Zona esportiva Municipal) que es van adjudicar a l’empresa Emyer 2002 SA  per un import de 55.335,61 euros i que estan previstes que finalitzin en un període màxim de dos mesos. Aquesta inversió compta amb una subvenció de la Diputació de Tarragona en el marc del Pla d’Acció Municipal de 52.131,73 euros.

Amb aquesta obra, s’adequarà i es legalitzarà tant el restaurant com la instal·lació elèctrica de tota la zona esportiva, per posteriorment, treure’l a licitació tal com marca la llei.

Després de la inspecció de la instal·lació elèctrica per part de l’Organisme d’Inspecció, Control i Prevenció es van detectar una sèrie de defectes a la instal·lació elèctrica que van donar lloc al tancament de l’equipament municipal, davant la perillositat que suposava mantenir operatiu el restaurant.

Atès que és voluntat del govern municipal fomentar l’ús dels equipaments municipals que esdevenen un espai de trobada i interrelació entre els veïns i veïnes del nostre municipi, es considera necessari dur a terme també obres a l’entorn de la zona esportiva amb la finalitat de recuperar el minigolf, el camp de futbol sala i les pistes de tenis. També s’eliminarà l’estructura de l’antiga pista de bitlles, que es troba obsoleta i es reconvertirà en un parc infantil, per tal de fomentar l’activitat familiar.