Conveni de col·laboració per al desenvolupament de polítiques de joventut amb el Consell Comarcal

07/07/2022 | Joventut

El passat divendres dia 1 de juliol es va aprovar pel ple municipal el conveni de col·laboració per al desenvolupament de polítiques de joventut amb el Consell Comarcal del Tarragonès. Aquest conveni, entre d’altres, recull l’elaboració i aplicació d’un Pla Local de Joventut que tingui en compte totes les etapes, necessitats, interessos i dificultats que engloba el concepte de joventut en l’actualitat, des de les diferents àrees, així com el tutoratge, presencial o telemàtic, per part d’un tècnic de joventut del CCT.

El Pla local de joventut ha de ser una aproximació a la realitat dels i les joves de la Pobla. És a dir, ha de respondre a les necessitats i demandes del jovent, amb l’objectiu que els joves puguin desenvolupar el seu propi projecte de vida en igualtat de condicions.

Des de la regidoria de Joventut volem ser referents de proximitat per a la població jove. Atenent a les diferents esferes de la vida de les persones i desenvolupant accions que incorporin les necessitats juvenils, com:

-Participació i cohesió.

-Autonomia i Socialització.

-Transició Escola Treball.

-Dinamització i temps lliure.