COMUNICAT OFICIAL SOBRE EL CARNAVAL DE LA POBLA DE MONTORNÈS 2022

23/01/2022 | Festes

A causa de l’evolució de la pandèmia de la Covid-19, que no garanteix la celebració d’un Carnaval de la Pobla de Montornès lluït, com els veïns i veïnes i del nostre municipi i els visitants i participants de les localitats veïnes mereixen, l’Ajuntament de la Pobla de Montornès ha decidit suspendre l’edició d’aquest 2022.

Les mesures de seguretat per evitar contagis de la Covid-19 durant aquesta sisena onada de la malaltia ens impediran poder portar a terme les diferents activitats al pavelló poliesportiu i aquesta circumstància afectaria el desenvolupament que es realitza cada any i singularitza el nostre Carnaval

Comprenem la il·lusió i el treball de moltes colles de Carnaval, però preferim posar en primer lloc la salut i en segona la qualitat d’una esdeveniment festiu que s’ha convertit en un referent al Baix Gaià.

Per la nostra part esperem poder treballar per fer una bona edició del Carnaval de la Pobla de Montornès l’any 2023.

Molta salut a tots/es.