Els nadons nascuts aquest any a la Pobla de Montornès tindran un regal

10/01/2022 | Ajuntament

Des de l’Ajuntament de la Pobla de Montornès volem celebrar la benvinguda dels nadons d’aquest 2022 i donar l’enhorabona a les seves famílies i contribuir, amb entusiasme, en el procés fascinant d’iniciació a la lectura dels infants del nostre municipi.

Si sou una família afortunada de rebre un membre més a la família, quan empadroneu el vostre nadó a l’ajuntament se us farà l’entrega d’un lot de llibres, per iniciar-los a la creació d’una biblioteca personal.

En el lot d’obsequi hi trobareu el següent material:

– El llibre Llegir i créixer junts, escrit per Ramon Besora i il·lustrat pel gran pedagog Francesco Tonucci, en què hi trobareu les pautes per orientar als nens i nenes en la lectura, en cada etapa de la vida.

– Un llibre de Babar, un dels clàssics més importants de la literatura infantil i reeditat per Pagès editors.

– Un CD amb cançons de bressol.

– Un carnet de la biblioteca que podreu bescanviar quan tinguem en funcionament la biblioteca ‘Neus Català’ del nostre municipi.

Des de l’Ajuntament, conscients que la lectura és una de les activitats més importants per a la formació dels infants, i amb l’objectiu de contribuir en el fet que tots els nens i nenes hi tinguin accés, volem promoure aquesta iniciativa que, n’estem segurs, serà molt ben acollida per la nostra població.