Tot llest per l’arribada dels Reis d’Orient a la Pobla de Montornès

03/01/2022 | Festes

Aquest 2022 es mantindrà el seu caràcter itinerant, però ajustada a la situació actual de pandèmia.

Així, Ses Majestats Els Reis d’Orient arribaran el 5 de gener a les 19 h tal com estava previst i faran el recorregut tradicional amb les seves carrosses pel passeig de l’estació, carrer del Mar, carrer Major i avinguda Catalunya.

Aquest és un itinerari suficientment llarg com perquè les famílies es puguin repartir per tot el recorregut sense que es creïn aglomeracions.

Un cop Ses Majestats arribin a l’avinguda Catalunya, faran el tradicional repartiment de regals als nens i nenes de les urbanitzacions i en acabar repartiran els regals per les cases del nucli antic.

Com a mesura de prevenció per la pandèmia, no es realitzarà l’habitual repartiment de caramels des de les carrosses reials.

S’ha decidit prendre aquestes mesures per poder continuar celebrant la cavalcada dels Reis d’Orient, però garantint la seguretat dels poblencs i poblenques.

Aquest acte es pot dur a terme gràcies al gran nombre de voluntaris i voluntàries, que any rere any, hi destinen esforços i il·lusió per fer passar una bona estona als nostres infants i a les seves famílies. Aquest any també comptarem amb l’ajuda de Protecció Civil La Pobla de Montornès.