L’Ajuntament signa la cessió de l’ús dels locals a diferents associacions

10/06/2021 | entitats

L’Ajuntament de la Pobla de Montornès va celebrar el passat divendres 28 de maig l’acte de signatura de la cessió de l’ús dels locals de l’antic consultori amb les associacions del Pessebre vivent i les Bèsties de la Pobla -que també servirà per exposar l’element del seguici- i la cessió del local de l’avinguda Tarragonès a favor de l’associació de veïns i veïnes de Poblamar.

Una a una es van signar les tres cessions amb els representants de les entitats i associacions locals per tal de refermar el compromís de col·laboració i continuar enfortint el teixit associatiu del municipi.

L’acte va estar presidit per l’alcalde de la Pobla, Francesc Larios, acompanyat en la firma dels convenis de cessió per la regidora d’associacions, Vanessa Blanco.

Pel que fa a les associacions i va assistir el president del Pessebre vivent, Alfred Rofes, el president de les Bèsties de la Pobla, David Jansà, i com a representats de l’Associació de veïns i veïnes de Poblamar, el seu president, el Javier Tirado, i el seu vice-president. Cèsar Ciuró.

Les associacions, entitats i clubs esportius duen a terme una gran tasca dinamitzadora i associativa, que fa que la Pobla sigui un poble viu i actiu. Amb els convenis reconeixem el seu treball diari, especialment després d’un any tan complicat i en què també han aportat el seu granet de sorra en els moments més difícils.