Sóc Responsable. Identifica i esterilitza el teu animal de companyia

07/06/2021 | animals

Des de FAADA -Fundació per l’Assessorament i Acció en Defensa dels Animals-, han posat en marxa la 10a campanya Sóc Responsable, d’esterilització i identificació d’animals de companyia a preus reduïts. La campanya busca fomentar l’esterilització i l’identificació de gossos, gats, fures, conills i porcs vietnamites a preus reduïts.

Els propietaris d’animals que vulguin participar-hi, s’han d’inscriure a la pàgina web socresponsable.org per tal de rebre el codi que hauran de presentar al veterinari que triïn del llistat disponible al web.

I si ho necessiten, també hi ha un llistat d’educadors canins i felins que ofereixen descomptes amb el codi de la campanya.

Tota la informació, objectius, preus, veterinaris, etc., a la pàgina web de la Fundació.