Reunió de l’Ajuntament amb Càritas Torredembarra

31/05/2021 | Social

El divendres 28 de maig, l’alcalde de la Pobla, Francesc Larios i la regidora de serveis socials, Vanessa Blanco s’han reunit amb el director de Càritas Torredembarra, Pere Bosque, i el rector de Torredembarra i president de Càritas Torredembarra, Joaquim Gras, i el mossèn de la Pobla de Montornès, Josep Maria Ferrer.

Aquesta reunió ha servit per posar les bases d’una col·laboració amb Càritas Torredembarra, que actualment dona servei d’atenció social a persones i famílies del nostre municipi, en especial als col·lectius més vulnerables.

En aquest sentit, l’Ajuntament de la Pobla de Montornès vol sumar-se al projecte d’ajuda alimentària de Càritas que té com a objectiu atendre les persones amb especials dificultats socioeconòmiques a fi de garantir-los la cobertura de necessitats bàsiques d’alimentació durant tot l’any.

Càritas, amb el seu equip de voluntaris, s’encarrega de l’emmagatzematge, la gestió dels aliments i de la seva distribució als usuaris, com també ho fan amb roba, mobles i electrodomèstics.