Natxo Solano rellevarà Òscar Ciurana com a regidor del grup municipal d’ERC

13/04/2021 | Ajuntament

Natxo Solano es convertirà aquest mes de maig, en el transcurs d’un ple municipal extraordinari, en nou regidor de l’Ajuntament de la Pobla de Montornès. Solano substituirà dins el grup municipal d’Esquerra Republicana Òscar Ciurana, que en el ple del passat divendres 9 d’abril va renunciar a la seva acta de regidor per motius personals.

En les properes setmanes s’acabaran de definir les competències que assumirà el nou edil republicà i quedarà tancat el nou cartipàs municipal.

Natxo Solano Castelló, de 53 anys, va ocupar la cinquena posició de la candidatura d’ERC en les darreres eleccions municipals. Electricista de professió, és empresari. Actualment és vicepresident del Pessebre Vivent de la Pobla de Montornès i va ser  membre de la Comissió municipal de Festes. També va jugar a futbol al club local.