Adjudicat el contracte de substitució de la il·luminació de la pista del pavelló poliesportiu

31/03/2021 | Obres

L’Ajuntament de La Pobla de Montornès ha adjudicat el contracte de substitució de la il·luminació de la pista del pavelló poliesportiu de La Pobla de Montornès a la societat mercantil Electricitat Boquet SL.

El preu de l’adjudicació del contracte és 12.341,48 euros i l’objecte del contracte consisteix en de la substitució de la il·luminació de la pista del pavelló poliesportiu de La Pobla de Montornès, concretament es substitueixen els 20 projectors d’halogenurs metàl·lics de 250W, per uns amb tecnologia led de les característiques descrites en el projecte.

Per altra banda, existeix un projector de 100W que s’utilitza molt esporàdicament en un lateral del pavelló. Es proposa instal·lar 2 projectors a cada lateral, i retirar aquest.