La Pobla de Montornès s’inicia en la campanya ‘Crèixer i llegir junts’

07/02/2021 | Infantil

Aquelles famílies que tinguin un fill/a a partir del 1 de gener del 2021 i el seu primer padró sigui al nostre municipi, ja poden passar, amb cita prèvia, per l’Ajuntament a recollir la capsa que els ha de permetre orientar-se en l’objectiu d’acompanyar-los en el gaudi de la lectura al llarg de les diferents etapes de la seva vida com a infants.

A més, també hi trobaran un conte d’un popular personatge dels contes infantils, un cd amb cançons de bressol i el primer carnet de l’infant de biblioteca. D’aquesta manera sent la lectura una de les activitats més importants per a la formació dels infants, i amb l’objectiu de contribuir en el fet que tots els nens i nenes hi tinguin accés, l’Ajuntament de La Pobla de Montornès s’inicia en la campanya ‘Crèixer i llegir junts’.