L’Ajuntament de La Pobla de Montornès posa en marxa un concurs de vídeos de disfresses de Carnaval per TikTok

21/01/2021 | Festes

La Regidoria de Festes de l’Ajuntament de La Pobla de Montornès posa en marxa el Concurs #carnavalseguralapobla, que recopilarà vídeos a la xarxa social TikTok que mostrin les persones disfressades, ballant i gaudint des de casa seva.

Per participar hi, només cal pujar un vídeo a la plataforma TikTok amb el hashtag #carnavalseguralapobla, etiquetar l’Ajuntament de la Pobla de Montornès (@aj.LaPobladeMontornes) i omplir el formulari d’inscripció. El termini per inscriure els treballs ja s’ha obert i finalitzarà el 7 de febrer. Per participar en el certamen caldrà que la persona participant estigui empadronada a La Pobla de Montornès i tenir almenys 13 anys. En cas de ser menor d’edat, caldrà omplir el document d’autorització parental.

L’objectiu de la convocatòria és l’estímul de la capacitat creativa de la ciutadania, alhora que es promou la celebració d’una festivitat amb molta tradició al nostre municipi; el Carnaval. S’ha triat la plataforma TikTok per la seva alta penetració en els estrats més joves de la societat i per la facilitat de creació audiovisual que proporciona.

El certamen compta amb un primer premi dotat amb una tauleta. El vídeo guanyador es donaran a conèixer el 15 de febrer, coincidint amb el Dilluns de Carnaval.

Bases reguladores del concurs de Tik Tok per Carnaval 2021

1. Objecte:

Les presents bases regulen la convocatòria del concurs de carnaval 2021 a municipi de La Pobla de Montornès mitjançant el qual es pretén promoure diversos objectius:

• Estimular la creativitat i el talent

• Gaudir de la festivitat del Carnaval, una festa molt arrelada al nostre municipi, tot i la situació de pandèmia de la covid-19.

2. Característiques del concurs:

Es proposa la creació de vídeos mitjançant la plataforma Tik Tok, d’estil lliure, en relació a la temàtica del “ Carnaval”. Caldrà etiquetar el vídeo amb el hashtag #carnavalseguralapobla, etiquetar a l’Ajuntament de La Pobla de Montornès i publica’l fins la data límit; el 7 de febrer inclòs. S’estableix un únic premi pel vídeo millor valorat pel jurat; una tauleta. Per participar-hi cal estar empadronat a La Pobla de Montornès.

El jurat tindrà en compte els següents requisits:

• Els vídeos han de ser originals i propis de l’autor al qual pertany el compte de Tik Tok; que en cap cas serà menor de 13 anys complerts.

• Pels participants de 13 anys fins als 18 anys caldrà l’autorització delsrepresentants legals.

• No s’admetran vídeos que siguin ofensius o que atemptin cap als drets de terceres persones.

• S’admetrà un vídeo per participant, amb una durada màxima de 60 segons i gravat des de casa respectant les mesures de seguretat de la covid-19 ( només es poden ajuntar les persones del mateix grup bombolla familiar); és a dir, aquelles amb les que convius.

• L’estil és lliure; pot incloure humor, ball, efectes especials, etc.

3. El jurat i els criteris de valoració:

El jurat està format per 3 persones expertes en l’ús de la plataforma i de l’espectacle. Cada membre del jurat valorarà els vídeos de 0 a 10 punts i es tindrà en compte les puntuacions mitjanes per a cada vídeo. Es valorarà l’atractiu del vídeo en el seu conjunt, tant en forma com en contingut, tenint en compte aspectes com l’originalitat, la creativitat, l’atractiu de la disfressa i la posada en escena. La decisió del jurat serà inapel·lable.

4. Participants:

El titular del compte ha de sortir obligatòriament. Cal que tots/es els/les participants siguin empadronats a La Pobla de Montornès. Per inscriure’s s’ha d’omplir el formulari que podeu trobar a la web municipal. En el cas dels menors d’edat , s’haurà d’adjuntar una autorització dels seus tutors legals.

Els participants accepten aquestes bases i autoritzen a l’Ajuntament de La Pobla de Montornès per exhibir els vídeos i fer públic el nom de l’autor/a guanyador/a tant a la web municipal com a les xarxes social de l’Ajuntament. El tractament de les dades personals facilitades tenen com a única finalitat la participació al concurs.

5. Selecció de guanyador/a:

El dia 14 de febrer es farà públic el nom de guanyador/a a la web municipal i també a les xarxes socials. El jurat serà l’encarregat de decidir el guanyador d’acord amb els criteris indicats.

L’organització es reserva el dret a resoldre, com cregui convenient, qualsevol situació no prevista a les bases, així com realitzar possibles modificacions a conseqüència de l’actual crisi sanitària.

Inscripció

  • Adreça *
  • Adreça 2
  • Població *
  • País *
  • Max. file size: 64 MB.