Un nou pessebre a La Pobla de Montornès

14/12/2020 | Festes

Visitar un pessebre durant aquestes festes pot ser una manera de fomentar l’esperit nadalenc i de fer baixar els torrons. Donat que els pessebres a més de ser una tradició familiar i secular esdevé un senyal d’identitat de la nostra cultura, l’Ajuntament de La Pobla de Montornès vol iniciar durant la festivitat nadalenca del 2020 la realització d’un pessebre municipal amb l’objectiu de promoure’n la realització entre els veïns i veines i així recuperar progressivament aquesta tradició tant de casa nostra.

Enguany s’ha realitzat, gràcies a la participació de dos veïns del nostre municipi, un pessebre de figuretes, també coneguts com a diorames. El pessebre està ubicat a la sala del costat de l’Ajuntament i es pot visitar fins al 15 de gener.