Campus Multiesportiu Nadal 2020 a la Pobla de Montornès ‘Jugant amb els estels’

07/12/2020 | Infantil

Ja us podeu inscriure al Campus Multiesportiu Nadal 2020 a la Pobla de Montornès ‘Jugant amb els estels’. El campus, davant les actuals circumstàncies d’excepcionalitat amb motiu de la COVID-19, s’adaptarà al plantejament i a la regulació vigent que determinin les autoritats competents. Queda reservat el dret de modificar o suprimir l’activitat per raons organitzatives, d’assistència o sanitàries.

QUÈ?

El Campus Multiesportiu de Nadal és un temps de lleure infantil amb un fort component d’activitats lúdiques, físic-esportives i didàctiques. Enguany, davant de l’excepcionalitat de la crisi de la COVID-19, el campus, convocat per l’Ajuntament de LA POBLA DE MONTORNÈS, amb el control tècnic del Consell Esportiu del Tarragonès, seguirà les instruccions marcades al Decret 267/2020 del Departament de Joventut de la Generalitat ratificat pel PROCICAT i les instruccions que vagin determinant les autoritats competents, definides al document Criteris a aplicar COVID-19 àmbit activitats en el lleure

QUI?

Va dirigit als infants d’infantil, primària, nascuts entre 2016 (P4) i 2009 (6è).

Aquests s’agruparan per edats (petits, mitjans i grans). Sempre en grups de màxim 10 infants amb un monitor (ràtio 1:10).

L’equip de monitors estarà format per educadors de lleure i tècnics esportius amb registre al ROPEC, dirigits per un/a coordinador/a (director/a de lleure).

També comptarem amb la figura del responsable d’higiene i de neteja, que vetllarà per la seguretat i minimitzar els riscos d’infecció, com aplicar els possibles protocols COVID-19 conjuntament a l’àrea tècnica del CET i la coordinació amb l’ajuntament corresponent. Campus Multiesportiu Nadal 2020 – La Pobla de Montornès

• COM?

L’eix d’animació (el centre d’interès) que vertebra totes les activitats del Campus serà:

“JUGANT AMB ELS ESTELS”. De manera que cada dia del Campus es descobriran aspectes al voltant del món dels estels.

Es desenvoluparan activitats com: jocs (psicomotrius, esportius, gimcanes, d’orientació, cooperatius, tradicionals), tallers de manualitats, activitats didàctiques, excursions i sortides.

Tot i ser Nadal, es potenciaran i es prioritzaran, sempre que es pugui, les activitats a l’aire lliure; excepte aquelles que per les seves característiques, el clima o per causes meteorològiques s’hagin de fer en espais coberts.

Serà imprescindible portar mascareta, encara que durant la majoria de temps del casal no caldrà portar-la posada, ja que les activitats que es programaran seguiran la recomanació de la distància física de 2 m. Només en el cas que no es pugui mantenir la distància, en activitats en espais coberts o en casos d’atenció directa, serà necessari l’ús de mascareta.

Els infants hauran de portar roba còmoda, calçat esportiu, aigua i esmorzar.

Tots els participants hauran de portar un estoig de casa, per garantir el seu únic ús

personal, amb:

– 2 llapis de fusta

– 1 bolígraf blau/negre i 1 bolígraf vermell

– 1 maquineta (preferentment metàl·lica)

– 1 goma d’esborrar

– Colors de fusta

– Colors de cera dura (“plastidecor”)

– Retoladors

– 1 regle de 15 cm.

– 1 tisora

– 2 pinzells de diferents mides

– 1 barra pega

El material comú serà restringit per grups i serà desinfectat després del seu ús.

QUAN?

Els 7 dies hàbils del període de les vacances escolars de Nadal, 22, 23, 24, 28, 29, 30 i 31 desembre.

L’horari tipus del Campus és de 9 a 13 h, amb possibilitat d’acollida al matí (8:00 a 9:00) i acollida al migdia (de 13:00 a 14:00).

S’establiran torns o espais definits d’entrada i sortida, amb diferents accessos, per evitar aglomeracions. S’ha de tenir en compte que a cada arribada d’un infant se li prendrà la temperatura i es rentaran les mans amb gel hidroalcohòlic a les entrades i a les sortides i també als canvis d’activitats/espais.

Qualsevol símptoma que presenti algun/a participant, serà notificat a la família i es demanarà que es vingui a recollir a l’infant.

ON?

Al Pavelló Municipal de La Pobla de Montornès

Es portaran a terme les següents sortides:

Caminada per l’entorn/Jocs d’Orientació pel municipi.

Sortida amb rodes (bicicleta i/o patins).

PER QUÈ?

Els objectius del Casal de Nadal són:

– Fomentar valors socials i de relació amb els altres.

– Desenvolupar les capacitats físiques bàsiques i millorar el rendiment motriu general tot desenvolupant els hàbits associats a la pràctica esportiva.

– Utilitzar el joc i l’esport com a eina educativa i de transmissió de valors.

– Motivar la imaginació i desenvolupar la creativitat alhora que es reforça la seva autoestima i el reconeixement entre els iguals.

– Descobrir diverses manualitats relacionades amb el món del Nadal.

– Incorporar noves rutines d’higiene i seguretat de manera autònoma.

INSCRIPCIONS

On-line: https://forms.gle/KM3q5qY1PuozZnoN8
Data límit: divendres 18 a les 14.00
Pagament: ES34 0182 8366 5802 0007 1609 (BBVA)
Documentació a adjuntar:
• Comprovant de pagament
• Fotocòpia carnet vacunació
• Fotocòpia targeta sanitària de l’infant
• Declaració responsable Covid-19

PREUS

MÉS INFORMACIÓ:

Consell Esportiu del Tarragonès

977249484 – info@cetarragones.cat

Pàgina WEB CET: Campus Multiesportiu Nadal 2020