La Pobla premia la millor decoració de Nadal als balcons i aparadors

26/11/2020 | Festes

La Pobla de Montornès il·luminarà els carrers amb llums de colors, per que l’esperit del Nadal ens acompanyi a tots plegats. Per donar llum a les nostres vides i il·luminar les nostres esperances.
Enguany ens agradria que tothom col·laborés a guarnir els nostres balcons de llum, de molta llum. Així des del cel, totes les persones que per desgràcia ens han deixat, observin les llums que nosaltres enguany dediquem a tots ells i a les persones que estant lluitant en tots els hospitals. Per tots ells una llum de germanor i d’amor.

La Pobla premia la millor decoració de Nadal als balcons i aparadors.

• En el concurs es convoquen dues categories adreçades a dos públics diferents.
• L’objectiu és fomentar la participació ciutadana en l’esperit nadalenc.
• Les dues millors decoracions tenen premi.

Tradicionalment, a banda de decorar les cases per dins amb el pessebre o l’arbre de Nadal, sempre hi ha qui penja algun guarniment al balcó o a la façana perquè es vegi des del carrer.

Durant aquestes festes, l’Ajuntament de la Pobla, organitza la primera edició del concurs d’ornamentació i decoració de Nadal en balcons i aparadors de comerços del nostre municipi.

En el concurs es convoquen dues categories adreçades a dos públics diferents: els veins i veïnes poden participar en la categoria de balcons, els comerciants poden participar en la decoració d’aparadors de comerços. En tots els casos l’ornamentació ha de ser ben visible des del carrer i es valoren aspectes com l’originalitat i l’efecte estètic.