La Pobla s’adhereix al projecte ‘Llegir i créixer junts’ per contribuir en la iniciació dels infants a la lectura

20/11/2020 | Infantil

Sent la lectura una de les activitats més importants per a la formació dels infants, i amb l’objectiu de contribuir en el fet que tots els nens i nenes hi tinguin accés, l’Ajuntament de La Pobla de Montornès inicia la campanya ‘Créixer i llegir junts’ proposada per Pagès editors.

Amb aquesta iniciativa es pretén contribuir en el procés d’iniciació a la lectura dels infants del municipi. Per això es posa a disposició dels pares i de les mares dels nounats una capsa que conté una guia que els ha de permetre orientar-se en l’objectiu d’acompanyar-los en el gaudi de la lectura al llarg de les diferents etapes de la seva vida com a infants. A més, també hi trobaran un conte d’un popular personatge dels contes infantils, un cd amb cançons de bressol i el primer carnet de l’infant de biblioteca.

Aquest projecte, que s’inicia el 2021, té l’ambició de mantenir-se els propers anys i que esdevingui un costum del nostre municipi. Anirà destinat a tots aquells infants que el seu primer padró sigui al nostre municipi.