S’habilita un llibre de condol pel Damià Bas a l’ajuntament

14/11/2020 | Ajuntament

La pèrdua d’una persona estimada, el dol i l’acomiadament són moments difícils en què una família necessita el suport i escalf de les persones que tenen a la vora. Des del consitori municipal s’ha habilitat un llibre de condol pel Damià.

D’aquesta manera tothom que ho desitgi podrà expressar a la seva família que es comparteix el sentiment d’aflicció per la mort del Damià; una persona estimada per tots/es. Els representants polítics amb representació al ple municipal i les entitats municipals ja hi han participat.

Per això, totes aquelles persones que ho desitgin podran deixar testimoni personal amb unes paraules manuscrites al llibre de condol el divendres 20 de novembre de 9.00 a 14.00 a l’ajuntament municipal i el dissabte 21 de novembre de 9.00 a 13.00 al pati del costat de l’ajuntament. La setmana del 23 al 27 de novembre també ho podreu fer de 9.00 a 14.00 a l’ajuntament municipal.