L’alcalde, Francesc Larios, suspèn temporalment les reunions amb veïns i veïnes del nostre municipi

28/10/2020 | Alcaldia

Des de l’inici del seu mandat, l’alcalde de la Pobla de Montornès, Francesc Larios, sempre ha mostrat la voluntat de rebre a tots els veïns i veïnes de la Pobla per tractar personalment els problemes o dubtes de cadascun d’ells, però malauradament, per segon cop aquest 2020, ha de suspendre aquest tipus d’actes com a mesura per a la #Covid19.

Larios ha fet una crida a la presa de consciència col·lectiva, ja que “ens trobem en un moment molt difícil” perquè “s’ha agreujat significativament el nombre de positius en les darreres setmanes en el nostre municipi”. El batlle ha apel·lat al “suport mutu” i a “treballar plegats” per complir amb totes les mesures de seguretat, “ja que és l’única manera que tenim de poder superar la pandèmia”.

En aquest sentit es recorda al veïnat que cal seguir les indicacions de les autoritats sanitàries: s’han d’evitar les reunions socials, les trobades de més de sis persones estan prohibides i fer el mínim de desplaçaments possibles. Tot això sumant-hi l’obligatorietat de dur la mascareta (per les persones majors de 6 anys i sense problemes respiratoris), que cal rentar-se les mans molt sovint i que s’ha de mantenir una distància mínima d’1,5 metres entre persones per dificultar el contagi del coronavirus.