S’ajornen les classes presencials de la gimnàstica de la gent gran

20/10/2020 | Salut

A causa de la situació actual de la pandèmia de la Covid-19 i les instruccions establertes pel Procicat, s’ajornen les classes presencials de la gimnàstica de la gent gran com a mínim durant 15 dies. Les classes es podran seguir de manera virtual a les xarxes socials.

Quan la situació d’excepcionalitat que estem vivint millori, s’informarà als usuaris/es i es reprendrà l’activitat.

Informem també que d’acord amb les mesures de contenció vers la Covid-19 establertes per la Generalitat queda prohibit utilitzar els equipaments esportius municipals no supervisats, com per exemple les instal·lacions de la plaça de la Bassa, la ZEM , les instal·lacions esportives de Poblamar o la petanca.

Gràcies a tots/es per la vostra col·laboració