Es recapten 415 euros per la Marató de TV3 durant la Festa de la Pigota

13/10/2020 | Festes

Aquest cap de setmana s’han celebrat les activitats emmarcades dins de la Festivitat de la Pigota del nostre municipi, com la Caminada i la festa infantil. L’Ajuntament, junt amb la col·laboració dels Veïns de la Pobla, hem recaptat 415,80 euros, que es donaran íntegrament a la Marató de TV3, dedicada enguany a la situació d’excepcionalitat i d’alerta sanitària que estem vivint a causa de la pandèmia de la Covid-19.

Volem transmetre un missatge d’agraïment a totes aquelles persones que ho han fet possible i també a totes aquelles que des de l’àmbit mèdic, assistencial, social, empresarial o voluntari, entre molts d’altres, estan al capdavant de la gestió de la primera línia de l’emergència pel coronavirus en tots els seus vessants.

Des del consistori i també des del grup Veïns de la Pobla s’apel·la a la solidaritat dels poblencs i poblenques per sumar recursos que permetin avançar en la recerca que millori la qualitat i l’esperança de vida de les persones afectades per aquesta malaltia de gran abast: la Covid-19.

També us informem que qui encara no ho hagi fet i vulgui col·laborar, podrà trobar al Forn Virgili (Carrer Major, 48) la guardiola de la Marató on hi podran dipositar el seu donatiu.