S’instal·len nous bancs municipals a les proximitats del consultori mèdic del nostre municipi

06/10/2020 | Via pública

Aquesta actuació s’ha realitzat en el marc de la pandèmia de la COVID-19, atès que, a causa de les mesures de seguretat establertes pel Departament de Salut, s’ha vist reduït el nombre de persones que poden esperar dins del centre a ser atesos pel personal mèdic. Aquest fet comportava l’afluència de gent (majoritàriament d’edat avançada) dempeus esperant fora del centre.

Des de l’Ajuntament del nostre municipi, tot el personal municipal està dedicant els seus esforços per tractar de minimitzar els efectes que aquesta situació pot provocar a la nostra població i es treballa per donar resposta a les necessitats dels poblencs i poblenques derivades de la situació excepcional  decretada per evitar la propagació del coronavirus COVID-19.