A licitació el servei de neteja viaria i el de feines de paleta i pintura

01/10/2020 | Serveis

L’Ajuntament de la Pobla traurà a licitació el servei de neteja viaria i el de feines de paleta i pintura. Amb la delegació d’aquest servei es vol donar l’oportunitat a què les empreses locals puguin ser partícips de les necessitats del municipi. D’aquesta manera, les tasques específiques quedaran en mans d’experts en la matèria, guanyant productivitat i eficiència en tasques molt concretes, alhora que tots els recursos de la brigada municipal es concentraran en les necessitats del dia a dia, com la neteja de parcs o la recollida d’andròmines i així, optimitzar la seva jornada. Delegar algunes funciones, a part de millorar l’eficiència i productivitat, en permetrà invertir en un esforç puntual, i d’aquesta manera tenir un cost variable i puntual i no convertir-lo en un cost fix.