Suspès el Carnaval de La Pobla de Montornès 2021

22/09/2020 | Festes

Des de la regidoria de Festes de l’Ajuntament de la Pobla de Montornès s’ha pres la decisió de la suspensió de la celebració del Carnaval de La Pobla de Montornès 2021, previst per al proper mes de febrer.

La situació actual de crisi sanitària i el fet de no poder preveure en aquests moments quina serà l’evolució de la pandèmia ni d’establir quines mesures de seguretat i prevenció caldrà complir al llarg dels propers mesos, han motivat la suspensió del Carnaval.

Les necessitats d’evitar qualsevol tipus d’aglomeració i d’acte massiu i de fer prevaldre la distància de seguretat interpersonal en qualsevol trobada, impossibilita per complet la realització de les diferents passades i balls que caracteritzen el carnaval poblenc. Davant això, s’ha considerat que la recerca d’alternatives basades en el distanciament i en el control d’aforaments, faria perdre l’essència del carnestoltes de La Pobla.

El possible ajornament a altres dates també s’ha considerat inviable. La dedicació en la realització de disfresses i carrosses per part de les colles de Carnaval és absoluta, i és molt habitual que els components de les mateixes comencin a adquirir materials i a treballar amb intensitat en la seva elaboració amb molts mesos d’antel·lació. Davant tots aquests components, s’ha pres la decisió de la suspensió de la festa.