Mulla’t

14/07/2020 | Sense categoria

Un any més, l’Ajuntament de La Pobla de Montornès es suma a la campanya #Mullat per l’Esclerosi Múltiple. Des de l’Ajuntament sempre s’ha estat al costat de la campanya ” Mulla’t” per ajudar-los a donar visibilitat a l’esclerosi múltiple. Enguany no podíem quedar-nos enrere, encara que no se celebri físicament cap esdeveniment. Més que mai necessiten el nostre suport per aconseguir arribar a la ciutadania i recaptar fons amb la venda de material solidari”.

Per això, el passat dissabte, es va muntar una paradeta per a que tothom que volgués col·laborar en aquesta causa pogués comprar camisetes, bosses, tovalloles, tasses i molt més. Des de l’Ajuntament volem agrair la participació i sensibilització cap a la campanya per part dels poblencs i poblenques. Moltes gràcies!!!