Acabada la fase final a Catalunya de l’individual de petanca

06/07/2020 | Sense categoria

El juvenil del Club Petanca La Pobla de Montornès, Pol Garcia, va perdre en la semifinal, però va fer pòdium i es va classificar pel Campionat d’Espanya, on es disputaran el títol els 32 millors juvenils del país! Tota una fita per a aquesta jove promesa de la petanca poblenca, que ha més demostra a dia també uns grans valors com a persona.

D’altra banda, el sènior Jose María Ramos va caure a quarts de final i va assolir una meritòria 5a plaça. És una posició Insuficient per a anar al Campionat d’Espanya, tret que alguna federació regional renunciï a la seva plaça. Ramos ha fet una gran temporada, ja que ha estat subcampió provincial en tripletes i campió de Lliga en el seu primer any amb el primer equip de la Pobla,
Enhorabona a tots dos!!!