Campus d’Estiu 2020 La Pobla de Montornès

02/07/2020 | Infantil

Del 29 de juny al 4 de setembre

Horari del Campus: de 9:00 a 13:00 hores.

Lloc: Pavelló municipal i instal·lacions de l’escola Els Ametllers.

Edats: Nascuts entre el 2006 i el 2015 (ambdós inclosos).

Activitats: Projecte esportiu i lúdic Places limitades. Servei supeditat a un mínim d’inscripcions.

Novetats i mesures de seguretat

La pandèmia del coronavirus ha requerit adaptar el servei per tal de minimitzar els riscos i garantir la seguretat de tots els infants.

1. Grups de 10 i 1 monitor/a: Es formaran grups de convivència de 10 amb 1 monitor de referència. Aquests grups no es barrejaran amb d’altres i el monitor/a serà sempre el mateix per a totes les activitats que faci el grup durant el dia.

2. 5 punts de trobada diferents: Es distribuiran 5 punts de trobada distribuïts als espais que s’utilitzaran així com també 5 grups de material que utilitzaran els inscrits. Abans de l’inici del campus es lliurarà un calendari amb els punts on les famílies deixaran i recolliran els seus fills i filles.

3. Compliment de les mesures d’higiene i salut: Els monitors/es vetllaran pel compliment de la neteja de mans freqüent i l’ús de mascareta quan no es pugui garantir una separació de 2 metres. Cada nen/a haurà de portar la seva mascareta de casa.

4. Servei d’acollida i menjador: Per seguretat aquest any no s’oferirà el servei d’acollida de 8 a 9 ni el servei de menjador de 13 a 15 hores. Aquestes mesures podran ser actualitzades segons l’evolució de la pandèmia i les recomanacions de les autoritats sanitàries.

Inscripcions presencials

Les inscripcions a les properes quinzenes es faran el divendres 3 de juliol.

Horari d’Inscripcions: de 9:00 a 13:00h

Lloc: Pavelló municipal de La Pobla de Montornès

Quan es realitzi la inscripció també caldrà realitzar el pagament en efectiu (es recomana portar la quantitat justa).

Recordeu respectar les mesures de prevenció el dia de les inscripcions (distància de seguretat, ús de mascaretes i utilització del vostre bolígraf).

Una vegada començat el campus, inscripcions es faran de 8:30 a 9:00 hores al pavelló municipal de La Pobla Montornès els dies: 3 juliol, 17 juliol, 31 juliol, 14 d’agost i 28 d’agost. Sempre serà una setmana abans de l’inici del nou torn quan es realitzi la preinscripció i aquesta anirà lligada a la disponibilitat o no de places dins d’aquell torn.

Torns i preus

1 TORN DEL 29 DE JUNY AL 10 DE JULIOL 60€

2TORN DEL 13 AL 24 DE JULIOL 60€

3 TORN DEL 27 DE JULIOL AL 7 D AGOST 60€

4 TORN DEL 10 AL 21 D AGOST 60€

5 TORN DEL 24 D AGOST AL 4 DE SEPTEMBRE 60€

Preu

Import: 60€/torn de 2 setmanes (30 euros/setmana)

Descompte germans: 10€ de descompte per germà.

El preu no es pot modificar. Degut a la situació excepcional del Covid-19, els grups seran tancats cada torn i no es far à preu per dies ni cap tipus de modificació.

Documentació

– Història mèdica

– Còpia del llibre de vacunes al dia (imprescindible)

– Declaració responsable de cada progenitor de la unitat familiar (només per a famílies que els progenitors han de realitzar treball presencial)

Què han de portar el participants al campus?

Roba còmoda i bambes per fer esport.

L’esmorzar i una ampolla d’aigua tot dins d una bossa. No es podrà compartir.