L’Ajuntament de la Pobla de Montornès lluita contra la bretxa digital per tal de garantir el dret a l’educació durant el confinament

30/06/2020 | Sense categoria

L’objectiu és facilitar que l’alumnat del nostre municipi pugui continuar estudiant en línia mentre els centres educatius estiguéssin tancats

Amb l’objectiu de lluitar contra la bretxa digital de l’alumnat, l’Ajuntament va fer arribar durant l’estat d’alarma a causa de la #Covid19 connexió a internet a aquells estudiants que ho necessititaven, d’acord amb l’estudi dels casos que va realizar serveis socials i els centres educatius. La prioritat del consistori era garantir que tothom pogués continuar estudiant en línia mentre els centres educatius fossin tancats pel confinament.

Les accions van anar dirigides a alumnes d’educació primaria i de secundària el nostre municipi.