La ‘fase de represa’ porta l’obertura dels parcs infantils

27/06/2020 | Via pública

L’Ajuntament del de la Pobla de Montornès va obrir el dimarts passat els parcs infantils i les pistes esportives. El consistori, però, llença un missatge de responsabilitat als poblencs i poblenques i recorda que cal seguir les mesures de seguretat, determinades per les autoritats sanitàries, per tal de prevenir la propagació de la Covid-19. Així, es demana la necessitat de respectar les distàncies de seguretat, utilitzar mascaretes i també mantenir, en la mesura del possible, la higiene de mans.

Recordeu que cal aplicar sempre aquesta fórmula:

-Distància interpersonal.

-Higiene de mans.

-Ús obligatori de la mascareta (majors de 6 anys) i recomanat per als infants d’entre 3 a 5 anys.

En aquests espais, es duran a terme les tasques de manteniment i de neteja ordinària, però no es realitzaran tasques de desinfecció.

 Sigueu responsables i actueu amb seny.