Busquem el cartell de la Festa Major de la Pobla de Montornès 2020

22/06/2020 | Festes

L’Ajuntament de la Pobla de Montornès, a través de la regidoria de Festes, ha posat en marxa el concurs per cercar el que serà el cartell de la Festa Major de La Pobla de Montornès 2020. El concurs està obert a totes les persones que hi vulguin participar, que han de tenir 18 anys o més en el moment de la presentació del disseny. El disseny ha d’estar basat en la temàtica de la festa i en els elements que caracteritzen la Festa Major poblenca, i haurà d’incloure “Festa Major 2020”, i “7 al 13 de setembre”.

L’obra s’haurà de presentar amb el format i de la forma que es detallen a les bases de la convocatòria, abans del 10 d’agost (inclòs) a l’Ajuntament de la Pobla de Montornès

El jurat es reunirà per fer la valoració de les obres presentades el 13 d’agost i estarà format per l’alcalde Francesc Larios, com a president; Gemma Barceló, com a secretaria i com a vocals, Òscar Ciurana, regidor de Festes; Verònica Garcia, dels Timbalers de la Pobla de Montornès; i Oriol Vallvé , de la Bèstia de la Pobla de Montornès.

El cartell guanyador es donarà a conèixer el dia 15 d’agost a través dels mitjans de comunicació de l’Ajuntament de la Pobla de Montornès, i serà premiat amb 150 euros.

En cas que, amb motiu de la pandèmia de la COVID-19, la Festa Major no es pugui celebrar finalment, el disseny serà l’utilitzat per a la festa de l’any vinent.