La Pobla de Montornès no obrirà la piscina municipal aquest estiu

10/06/2020 | Sense categoria

L’Ajuntament del nostre municipi va acordar per Junta de govern dijous passat  mantenir la piscina municipal tancada durant aquest pròxim estiu. La decisió que s’ha pres perquè no es pot garantir la seguretat dels usuaris tot i adoptar l’estricte compliment de les mesures de seguretat recollides al BOE davant la pandèmia del coronavirus. Estem sortint d’una crisi sanitària de la qual ni els mateixos professionals garanteixen, en cap cas, que el virus no pugui tornar a aparèixer en qualsevol situació. Per aquest motiu, preferim prioritzar la salut i la seguretat de tot el veïnat davant d’aquesta pandèmia tan excepcional. 

Per altra banda també s’ha valorat que  les mesures necessàries a adoptar(cita prèvia, temps màxim d’estada, parcel·lació de la zona de descans, carrils dins de la piscina, continua desinfecció i tancament de banys, entre d’altres) no oferirien als usuaris gaudir de l’estada a la piscina.

La decisió compta amb el suport dels portaveus dels grups polítics que tenen representació al ple municipal i el responsable del servei de manteniment i gestió de l’espai. Des de l’Ajuntament de la Pobla de Montornès es demana  comprensió als ciutadans i s’agraeix el seu respectuós comportament durant aquest difícil període.