Anar a la Deixalleria té premi

10/06/2020 | Comerç

 Us recordem que, amb l’objectiu de promocionar els comerços locals i de fomentar la utilització de la deixalleria mòbil municipal, es va iniciar una campanya amb què es premiarà la bona utilització d’aquest servei de recollida d’andròmines i voluminosos que, per les seves dimensions, no es poden deixar dins d’una bossa d’escombraries ni als contenidors.

Per cada entrada que es faci a la deixalleria mòbil al pàrquing de l’antiga estació, els responsables de la deixalleria ompliran un registre amb els residus aportats i la quantitat aproximada i es recolliran les dades personals – nom, telèfon i adreça -, com fins ara. L’usuari haurà de guardar la còpia del registre i si surt guanyador, l’Ajuntament hi contactarà per anar a recollir el premi.

Cada mes, es realitzarà un sorteig de productes locals amb els usuaris que hagin portat residus durant aquell període i, a final d’any, es farà un sorteig amb totes les persones que hagin utilitzat la deixalleria al llarg de l’any.

Utilitzeu la deixalleria mòbil aquest diumenge 14 de juny, de 10 a 17 hores, i entrareu en un sorteig d’un lot de productes de la merceria, moda i complements El Racó de L’Anna ubicada al C/ Major 32)