Torna l’atenció presencial a l’ajuntament des de l’1 de juny

28/05/2020 | Ajuntament

El desconfinament avança i ens hem d’anar adaptant a la nova normalitat, per això l’1 de juny han tornat a obrir les portes de l’ajuntament a la ciutadania i finalitza aquesta etapa que alterna el teletreball i les tasques presencials.

En aquesta fase de la desescalada del confinament, l’atenció al públic presencial, es farà amb el mecanisme de cita prèvia obligatòria per a tota mena de tràmits i caldrà respectar les mesures de seguretat necessàries per garantir el distanciament social i l’aforament. Per tal d’obtenir aquesta cita prèvia cal que truqueu al 977 648012 de 9:00 a 14:00h

Tot així, seguim recomanant l’atenció telefònica i telemàtica així com també la utilització de la seu electrònica per donar resposta a les necessitats de la ciutadania.