L’Ajuntament de la Pobla de Montornès reobre el cementiri municipal, la porta del qual s’ha motoritzat

19/05/2020 | Ajuntament

El passat dissabte 16 de maig, l’Ajuntament de La Pobla de Montornès va reobrir el cementiri municipal per tal que tothom que ho necessiti pugui visitar els seus difunts i fer el dol. L’horari d’obertura serà el següent: cada dia de 08:00 a 20:00 hores.

 Per tal de facilitar l’organització de l’obertura i tancament del cementiri s’ha motoritzat la porta d’accés principal amb un sistema d’obertura i tancament automàtic. Per qualsevol incidència contacteu amb el telèfon: 610 184 883.

Tot i l’inici de la fase de desconfinament, des de l’Ajuntament recordem la necessitat de ser prudents i seguir mantenint les mesures preventives per evitar la propagació de #Covid19.